Büyükdikili İlkokulu
BÜYÜKDİKİLİ MAH. 93002 SK. EK BINA BLOK NO: 53/2 SEYHAN / ADANA

VİZYON

1. Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.

MİSYON

Okulumuzun neden varız? Sorularının cevabıdır. 1. Bütün öğrencilerimizin toplumda en iyi yerlere gelebilmelerini sağlamak, 2. Onlara sosyal hayatta en iyi davranışları kazandırmak, 3. Milli ve insani değerlerin tamamını kazandırmak, 4. 21. yüzyılın tarihinde dünyanın en karakterli, hoşgörülü, paylaşımcı insanlarını yetiştirmek.

Soba-Klima

22 Km